Turistička organizacija Sokobanja - TOSB

Turistička organizacija Sokobanja je zadužena za razvoj vrsta turizma u Sokobanjskoj opštini kao i pratećih privrednih delatnosti u banjskom turizmu. TOS je još bavi i organizacijom kulturnih i sportskih manifestacija i pružanje potrebnih informacija turistima. Ukoliko vas interesuje neko izletište, kulturno istorijski spomenik, obilazak specifičnih prirodnih bogatstava ovog kraja, kalendar kulturnih događaja Sokobanje ili informacije o kategorijama smeštaja, ona je tu za vas.

- Izdavanje apartmana u Sokobanji
- Izdavanje soba u Sokobanji
- Izdavanje studia u Sokobanji

Ova organizacija se duži niz godina bavi organizovanjem koncerata i festivala koji se svake godine održavaju u centru grada, na mermernom šetalištu. Tu su i manifestacije koje u toku leta okupljaju veliki broj stranih i domaćih turista kao što je Sveti Jovan Biljober - branje lekovitog bilja na planini Rtanj.

U sklopu Turističke organizacije je i turistički informacioni centar koji se nalazi se u samom centru Sokobanje, pored Muzeja. Turisti tu dolaze i u internet kafe koji radi tokom celog dana.  Na raspolaganju je i turističko informativni materijal u vidu kataloga ili turističke karte koji vam može dosta pomoći tokom boravka ili izdavanja privatnih smeštaja u Sokobanji.

Lokacija

Turistička organizacija Sokobanja
27 Marta
Telefon: 018 833 988, fax: 833 978