Stari Zavod Sokograd

Stari Zavod - SOKOGRAD je bolnica namenjena za lečenje i smeštaj pacijenata koji boluju od nespecifičnih bolesti pluća i koštano zglobnih oboljenja. Nalazi se u samom centru grada na mermernom šetalištu i pripada Specijalnoj bolnici Sokobanja. Smeštaj za pacijente je komforan u vidu 6 apartmana, četiri 2-krevetne sobe i trideset 3-krevetnih soba sa kupatilom. U prizemlju je blok za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, bazen sa termalnom vodom, biserne kupke, blatna terapija kao i blok za respiratornu rehabilitaciju i inhalatorijum. 

Bolnica Soko Grad ima svoj tim lekara, fizioterapeuta i medicinskih sestara kao i dežurnu službu koja brine za zdravlje pacijenata 24 časa.

Danas Soko Grad ima renovirani restoran sa 250 mesta kao i lepo uređenu letnju baštu sa muzikom. U neposrednij blizini objekta je Gradski park sa zelenilom, fontanama i dečijim parkićem. Takođe je tu i Amam Rimsko kupatilo sa termalnom vodom i inhalatorijumom koje je podigao i koristio Knjaz Miloš kao i čuveni Milošev konak, mnoštvo kafića i prodavnica.
Idealna lokacija ovog objekta omogućava pacijentima smeštaj u Sokobanji i prijatniji boravak u toku lečenja a zdravim posetiocima  pruža mogućnost korišćenja Wellness i Spa programa i kozmetičkih usluga u Amamu.

Lokacija

Stari Zavod - Specijalna bolnica Sokobanja
Svetog Save - na šetalištu
Telefon: 018 830 515